The role of the food industry in developing future eating habitsJC Seidell09/02/1999Tijdschriftartikel
The estimation of elimination rates of persistent compounds: a re-analysis of 2,3,7,8-tetrachlorodibenzo-p-dioxin levels in Vietnam veteransGW van der Molen, SALM Kooijman, JE Michalek, W Slob09/02/1999Tijdschriftartikel
Effect of nonionic surfactants on naphthalene dissolution and biodegradationH Mulder, GR Wassink, AM Breure, JG van Andel, WH Rulkens09/02/1999Tijdschriftartikel
Obesitas en erfelijkheid: dik door een genetisch foutje?JC Seidell, CTM van Rossum, B Hoebee09/02/1999Tijdschriftartikel
Integrated scenarios of acidification and climate change in Asia and EuropeM Posch, JP Hettelingh, J Alcamo, M Krol03/02/1999Tijdschriftartikel
The development and evaluation of reference materials for food microbiologyP in 't Veld09/02/1999Tijdschriftartikel
Important developments in methods and techniques for the determination of dioxins and PCBs in foodstuffs and human tissuesAKD Liem23/08/1999Tijdschriftartikel