Methyl bromide measurements during fumigation and de-gassing of silos at Meneba Meel Wormerveer B.V. on 23, 24 and 25 june 2000, in Wormerveer (The Netherlands)T Knol18/09/2007Rapport
Methyl bromide measurements on 10 and 11 june 2000, conducted during fumigation and de-gassing of stacked pallets of cocoa beans in two warehouses in AmsterdamT Knol18/09/2007Rapport
Comparison of methyl bromide concentrations resulting from various methods of sealing fumigation tents for stacked pallets of cocoa beansT Knol18/09/2007Rapport
Detectie van niet-toegelaten genetisch gemodificeerde organismen: knelpunten en kansenDCM Glandorf, BL LoosHet rapport beschrijft op welke manieren genetisch gemodificeerde organismen zijn op te sporen, en welke informatie en welk vergelijkingsmateriaal minimaal daarvoor nodig zijn. Vervolgens wordt, aan…12/09/2007Rapport
Ecotoxicologically based environmental risk limits for several volatile aliphatic hydrocarbonsFMW de Jong, CJAM Posthuma-Doodeman, EMJ VerbruggenIn dit rapport worden ecotoxicologische milieurisicogrenzen voor een aantal vluchtige organische verbindingen afgeleid. Op basis van geevalueerde literatuurgegevens doet het Rijksinstituut voor…27/09/2007Rapport
Health gain and economic evaluation of breastfeeding policies : Model simulationFL Buchner, J Hoekstra, CTM van RossumHet beleid om het aantal pasgeborenen dat borstvoeding krijgt te verhogen is niet alleen een maatregel die tot preventie van ziekten leidt maar ook besparingen in de gezondheidszorg kan opleveren…21/09/2007Rapport
EU Interlaboratory comparison study veterinary-X (2006) Bacteriological detection of Salmonella in pig faecesAFA Kuijpers, C Veenman, KA MooijmanDe Europese Nationale Referentie Laboratoria (NRLs) voor Salmonella zijn erin geslaagd om Salmonella in hoge en lage concentraties aan te tonen in varkensmest. Dit hebben de 27 laboratoria laten zien…27/09/2007Rapport
EU Interlaboratory comparison study Food-I (2006) Bacteriological detection of Salmonella in minced beefAFA Kuijpers, C Veenman, J van de Kassteele, KA MooijmanDe Europese Nationale Referentie Laboratoria (NRLs) voor Salmonella hebben in een ringonderzoek hoge en lage concentraties Salmonella aangetoond in rundergehakt. Hiermee hebben ze laten zien dat ze…17/09/2007Rapport