Safety evaluation of the food enzyme alpha-amylase from a genetically modified Bacillus subtilis (strain NBA).V Silano, JM Barat Baviera, C Bolognesi, BJ Br"uschweiler, PS Cocconcelli, R Crebelli, DM Gott, H van Loveren, et.al.31-12-2019Tijdschriftartikel
Comprehensive overview of common e-liquid ingredients and how they can be used to predict an e-liquid's flavour category.EJZ Krüsemann, A Havermans, JLA Pennings, K de Graaf, S Boesveldt, R Talhout17-02-2020Tijdschriftartikel
HEVnet: a One Health, collaborative, interdisciplinary network and sequence data repository for enhanced hepatitis E virus molecular typing, characterisation and epidemiological investigationsAC Mulder, A Kroneman, E Franz, H Vennema, AD Tulen, J Takkinen, A Hofhuis, C Adlhoch2019-03-08Tijdschriftartikel
Systematic selection of a dose metric for metal-based nanoparticles. Verschoor AJ, Harper S, Delmaar CJE, Park MVDZ, Sips AJAM, Vijver MG, Peijnenburg WJGM2019-01-17Tijdschriftartikel
Baseline counts of yeasts and molds in foods in the NetherlandsHJ Beckers31/12/1986Tijdschriftartikel
Recent developments in fugacity modelling and environmentala exposureE de Greef, D Mackay, S Paterson31/12/1986Tijdschriftartikel
Stralingsbelasting van de bevolking en stralingsniveaus in het binnenmilieu in Nederland t.g.v. natuurlijke gammabronnenHW Julius, R van Dongen31/12/1986Tijdschriftartikel