Stage bij het RIVM

Kennismaken met het RIVM...

..als stagiair

Wilt u al tijdens uw studie kennismaken met het RIVM? Voer dan een stage- of afstudeeropdracht uit bij onze organisatie. Misschien staat u hier aan de start van uw carrière!
Uitgangspunt is dat elke stageopdracht daadwerkelijk een nuttige bijdrage levert aan de organisatie. Tijdens uw stage- of afstudeeropdracht kunt u vanzelfsprekend de nodige ondersteuning verwachten van een ervaren begeleider binnen het RIVM. Meer informatie  

..als Rijkstrainee

De financiële crisis, betaalbare zorg, duurzame energievoorziening, veiligheid op straat. Het is slechts een greep uit de terreinen waarop de Rijksoverheid actief is. Als econoom, ingenieur, bestuurskundige of jurist kun je bij de Rijksoverheid laten zien wat je waard bent. In het Rijkstraineeprogramma ga je aan de slag op verschillende werkplekken bij de Rijksoverheid. Je ontwikkelt je tot een breed inzetbare beleids-, staf- of projectmedewerker. Als Rijkstrainee krijg je een tijdelijke aanstelling van twee jaar. Door de combinatie van werken en leren doe je op verschillende werkplekken ervaring op met het ontwikkelen en/of uitvoeren van beleid. Aan het einde van het programma kun je als interne kandidaat solliciteren naar functies binnen de Rijksoverheid.
Lijkt het Rijkstraineeprogramma je wat? Dan vind je op  de website werkenvoornederland/rijkstrainee meer informatie over het werken als trainee, de aanmeldingseisen, de sollicitatieprocedure en de mogelijkheden na je traineeperiode.

 

Home / Over RIVM / Stage bij het RIVM

RIVM De zorg voor morgen begint vandaag
Menu