Chemische stoffen in consumentenproducten

Van shampoo tot latexverf, van matrassen tot billendoekjes, je staat er misschien niet bij stil, maar overal zitten chemische stoffen in! En dat is maar goed ook, ze maken ons leven een stuk makkelijker en aangenamer. Maar vraag jij je ook wel eens af of al die chemische stoffen wel goed voor je gezondheid zijn? En is het waar dat jonge kinderen gevoeliger zijn voor chemische stoffen dan volwassenen? Zijn natuurlijke ingrediënten altijd beter en gezonder? En trouwens… waar vind ik betrouwbare informatie?

Tijdens het event ‘Chemische stoffen in en om het huis’ krijg je antwoord op deze en andere vragen. Wij bieden je begrijpbare en eerlijke informatie over chemische stoffen in producten die je dagelijks gebruikt. Met de informatie op waarzitwatin.nl kun je zelf een goed overwogen keuze maken bij de aanschaf van producten. Ook geven we je praktische tips, adviezen en alternatieven.

Word ook een expert en leer etiketten lezen, chemische stofnamen ontrafelen en kom achter de nut- en noodzaak van chemische stoffen. En laat ons weten welke vragen voor jou belangrijk zijn!

Om toegang te krijgen tot de RIVM Kennisparade moet iedereen van 14 jaar en ouder zich legitimeren (geldige Rijkspas of geldig identiteitsbewijs). Aanmelden is verplicht.

Wat is het? Bijeenkomst: Chemische stoffen in consumentenproducten

Voor wie?

Volwassenen
Waar? RIVM Kennisparade, Antonie van Leeuwenhoeklaan 9, Bilthoven
Wanneer?

Zaterdag 7 oktober 2017

11.00 tot 12.00, 13.00 tot 14.00 en 14.30 tot 15.30

Home / Over RIVM / Missie en Strategie / RIVM Kennisparade / Chemische stoffen in consumentenproducten

RIVM De zorg voor morgen begint vandaag
Menu