RIVM_Logo

Informatie over de screening op downsyndroom (incl. vertalingen)

Als u overweegt de screening op downsyndroom te laten doen, dan heeft u vóór het onderzoek een uitgebreid gesprek met uw verloskundige, huisarts of gynaecoloog. De informatie in deze brochure kan u helpen bij de voorbereiding op dit gesprek. U kunt ook na het gesprek de informatie in de brochure nog eens rustig nalezen.

U vindt de brochure(s) in de kolom 'Download'. U kunt ook klikken op onderstaande afbeeldingen voor het downloaden van de folder in de gewenste taal.

Informatie over de screening op downsyndroom (Nederlands) Informatie over de screening op downsyndroom (Engels) Informatie over de screening op downsyndroom (Turks) Informatie over de screening op downsyndroom (Arabisch) Informatie over de screening op downsyndroom (Chinees) Informatie over de screening op downsyndroom (Papiamento) Informatie over de screening op downsyndroom (Duits) Informatie over de screening op downsyndroom (Spaans) Informatie over de screening op downsyndroom (Frans) Informatie over de screening op downsyndroom (Portugees) Informatie over de screening op downsyndroom (Pools)

Home / Documenten en publicaties / Brochures / Informatie over de screening op downsyndroom (incl. vertalingen)

RIVM De zorg voor morgen begint vandaag
Menu